“Budućnost na Kotačima”

Posted on: 22 studenoga, 2023

Dragi prijatelji i pratitelji Zagrebačkog automobilističkog saveza, s velikim uzbuđenjem dijelimo vijest o našem najnovijem projektu: „Budućnost na Kotačima“, koji pokrećemo u suradnji s Formula Student Alpe Adria, Croatia Rally i 2xT-Agency.

Naša prva stanica na ovom nezaboravnom putovanju bila je Osnovna škola Medvedgrad u Zagrebu, gdje smo doživjeli toplu dobrodošlicu i vidjeli sjaj u očima budućih generacija. Učenici su bili oduševljeni i inspirirani našim programom, što nam daje dodatnu snagu da nastavimo širiti pozitivne poruke i znanje.

Projekt “Budućnost na Kotačima” nije samo o autima i brzini, već o izgradnji bolje budućnosti za našu djecu. Fokusiramo se na promicanje prometne kulture i edukacije, jer vjerujemo da svako dijete zaslužuje sigurnu i svijetlu budućnost.

Učimo ih važnosti odgovornosti na cesti ali i potičemo ih da sanjaju veliko – možda upravo među njima sjedi budući inovator ili vrhunski inženjer!

Pridružite nam se u ovoj uzbudljivoj avanturi i budite dio promjene. Jer, u Zagrebačkom automobilističkom savezu, ne samo da govorimo – mi svoje riječi pretvaramo u djela!